Onze organisatie

Onze organisatie, op deze manier klinkt het ‘nogal groot’. Niets is minder waar. Magnifinance wordt gedreven door één persoon, Wim van der Kamp. Daarom wat meer over mij en mijn manier van werken.

Als zelfstandige Amsterdammer vaar ik graag mijn eigen koers. Weg van werkgevers waar ik géén adviesvrijheid heb. Waarom zou ik anderen iets adviseren wat ik niet altijd zelf zou doen? Het is dagelijkse praktijk bij grote financiële instellingen. Hoe kan het ook anders? Ze hebben immers ook maar één ‘merk’. Bank A zal nooit een hypotheek van Bank B adviseren. Magnifinance kan dat wel. Het mooie is: dat kost u evenveel als bij diezelfde Bank A of B. Vaak zelfs goedkoper….

Het financiële adviesvak gaat mij aan het hart. Ik combineer dit werk met een aanstelling als leraar in het voortgezet onderwijs (Economie / Management & Organisatie). Ik wil graag bijblijven op mijn vakgebied: financieel advies. Echter heb ik geen targets, geen verkoopdruk. Volledig ongebonden advies. Daar is waar ik en Magnifinance voor sta. Magnifiek in financiële dienstverlening.

Zijn verzekeringen gratis? Is advies gratis? Alles kent zijn prijs, u betaalt vaak al jaren voor advies, zonder dat dit direct zichtbaar is. Magnifinance wil graag transparant zijn in alle verdiensten, met als uitgangspunt dat goed advies zichzelf terugbetaald. Het eerste advies kost u alleen een kop koffie en wat tijd. Daarna kunt u zelf inrichten op welke manier de beloning voor Magnifinance tot stand komt. Dit geschied op basis van een uurtarief, een vast verrichten tarief en/of op basis van provisie, verweven in de producten.

Spreekt dit u aan? Neem vrijblijvend contact op en laat u voorlichten over de mogelijkheden.